Bine ati venit! Have a nice shopping!
Beauty Salon & Shop
0
Categorii

Politica de confidentialitate

 

1. Cuvânt înainte

Dragă utilizator al website-ului Abbate.ro,

Îți mulțumim că ești interesat de serviciile noastre și de toate resursele pe care le oferim. Website-ul nostru are multiple funcții (blog, e-mail marketing, prezentare, vânzare, informare), iar pentru îmbunătățirea acestor funcții ori pentru a vinde în siguranță produsele, a cunoaște care articole au strâns cei mai mulți cititori ori pentru a putea lua contact cu tine ori ca tu să fii la curent cu ultimele noutăți de pe website sau pentru a afla părerea ta despre serviciile noastre, noi prelucrăm date cu caracter personal în aceste scopuri multiple. 

Pentru că ne pasă de datele tale cu caracter personal, în continuare îți vom explica de ce, cum și pe ce perioadă de timp prelucrăm datele tale cu caracter personal.

Ori de câte ori este necesar, vă stăm la dispoziție să vă răspundem la întrebări. În aces sens, puteți contacta echipa noastră la adresa de e-mail: contact@abbate.ro

2. Cine suntem?

Website-ul Abbate Shop este deținut de către societatea ABBATE SERVCOMEXIM, cu sediul în Mun. Bucuresti, Str. Calea 13 Septembrie 208, bl. V39, sc.1, ap.3, sector 5, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/5678/1997, CUI  RO9607341, reprezentată de dl Anghel Dan Eugen, în calitate de administrator.

3. Ce fel de date cu caracter personal colectăm, în ce scop (de ce?) și în ce bază legală?

Instrument de colectare

Date cu caracter personal prelucrate

Scopul prelucrării

Temeiul juridic al prelucrării

Formular de abonare la newsletter / comunicări personalizate

  • Adresă de e-mail

Pentru a te ține la curent cu activitatea de pe platformă și pentru a primi cele mai recente știri despre bunuri și servicii care pot fi similare cu cale pe care le-ai achiziționat sau accesat ori pe care le-ai solicitat prin intermediul website-ului.

Consimțământul tău la prelucrare

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

Formular de contact / solicitări etc.

  • Nume și prenume 
  • Adresa de e-mail
  • Opțional – nr de telefon;
  • Informațiile cuprinse în formularul de contact;

Pentru a putea lua legătura cu tine astfel încât să îți răspundem la solicitări.

Consimțământul tău la prelucrare

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

 

 

Formular programator online 

  • Nume și prenume 
  • Adresa de e-mail
  • Număr de telefon
  • Informațiile cuprinse în formularul de programare – serviciul solicitat, salon și locatia salonului, ora programării, persoana care prestează serviciul;

Pentru a putea face demersurile necesare la cererea ta pentru oferirea și buna organizare a serviciilor de înfrumusețare pe care le soliciți a-ți fi prestate, precum și pentru a te putea contacta și ați putea confirma programarea sau ați aduce la cunoștință eventuale probleme în prestarea serviciului la data sau în locația dorită de către tine. 

Demersuri pentru punerea în executare a viitorului contract 

Art. 6 alin. 1 lit. b) GDPR

 

Formular de tip feedback / testimonial

  • Nume și prenume
  • Adresa de e-mail
  • Informațiile cuprinse în comentariul de feedback / testimonialul utilizatorului.

Pentru a putea identifica persoanele care au trimis formularul de feedback / testimonialul.

Consimțământul tău la prelucrare

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

Modul cookie de tip funcțional

  • Adresa IP (protocol internet) folosită pentru conectarea echipamentului (computer, telefon, tabletă sau orice dispozitiv asemănător) la internet;
  • Informațiile tale de conectare, tipul și versiunea browser-ului, setările fusului orar, tipurile plug-in-urilor browserului și versiunile acestora, sistemul de operare și platformă;
  • Informațiile despre tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizezi, un identificator unic al dispozitivului (de exemplu: numărul IMEI al dispozitivului, adresa MAC a plăcii de rețea sau numărul de telefon utilizat de dispozitiv), despre rețeaua mobilă, sistemul de operare al echipamentului mobil (de ex. Android sau iOS) și versiunea acestuia, tipul de browser mobil utilizat, setarea fusului orar.

Pentru a putea îmbunătăți website-ul și conținutul postat pe website și pentru a putea reține înregistrarea ta, astfel încât tu să nu te mai loghezi ori de câte ori intri în website.

Consimțământul tău la prelucrare

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

Modul cookie de tip analiză (instrument de analiză furnizat de Google Analytics)

  • Informații cu privire la vizita ta, inclusiv adresele URL (Uniform Resource Locator) utilizate pentru accesarea serviciilor noastre de pe website, navigarea în cadrul acestor Servicii, dar și la accesarea de resurse externe din servicii, precum și data și ora la care aceste adrese URL au fost accesate. De asemenea, sunt incluse aici:
  • serviciile pe care le-ai vizualizat sau căutat;
  • timpii de răspuns ai paginilor utilizate;
  • erorile pe care le-ai întâmpinat;
  • durata vizitelor pe fiecare pagină;
  • modul în care ai interacționat cu fiecare pagină individual (cum ar fi derularea / scroll-ul, clicurile, mișcările mouse-ului), dar și interacțiunea și modul în care ai navigat între pagini;
  • metode utilizate pentru navigarea în afara Serviciilor și paginilor acestora;

Pentru a ne ajuta pe noi în calitate de proprietari ai website-ului și platformei să înțelegem modul în care utilizatorii interacționează cu website-ul și platforma prin colectarea și raportarea informațiilor în mod anonim.

 

Consimțământul tău la prelucrare

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

Modul cookie de personalizare / preferințe

  • Adresa IP (protocol internet) folosită pentru conectarea echipamentului (computer, telefon, tabletă sau orice dispozitiv asemănător) la internet;
  • Informațiile despre tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizezi, un identificator unic al dispozitivului (de exemplu: numărul IMEI al dispozitivului, adresa MAC a plăcii de rețea sau numărul de telefon utilizat de dispozitiv), despre rețeaua mobilă, sistemul de operare al echipamentului mobil (de ex. Android sau iOS) și versiunea acestuia, tipul de browser mobil utilizat, setarea fusului orar.
  • Informații despre activitatea ta;

Pentru a putea îmbunătăți website-ul și conținutul postat pe website.

 

Pentru a ne asigura că informațiile și conținutul sunt prezentate în cel mai eficient mod pentru tine și dispozitivul pe care îl utilizezi.

 

De asemenea, cookie-urile de preferință permit website-ului să își amintească informații care se modifică după modul în care se comportă sau arată website-ul, precum și regiunea în care se află utilizatorul.

Consimțământul tău la prelucrare

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

Modul cookie reclama, (redirectionare)

  • Adresa IP (protocol internet) folosită pentru conectarea echipamentului (computer, telefon, tabletă sau orice dispozitiv asemănător) la internet;
  • Informațiile despre tipul de dispozitiv mobil pe care îl utilizezi, un identificator unic al dispozitivului (de exemplu: numărul IMEI al dispozitivului, adresa MAC a plăcii de rețea sau numărul de telefon utilizat de dispozitiv), despre rețeaua mobilă, sistemul de operare al echipamentului mobil (de ex. Android sau iOS) și versiunea acestuia, tipul de browser mobil utilizat, setarea fusului orar.
  • Informații despre activitatea ta;

Modulele cookie de acest fel ne permit să înțelegem dacă efectuezi anumite acțiuni pe website-ul nostru după ce ați vizualizat sau făcut clic pe una dintre reclamele noastre video/afișate pe Google sau pe alte platforme precum Facebook Sau Instagram.

 

Utilizăm acest modul cookie pentru a înțelege conținutul cu care ai interacționat pe website-ul nostru, astfel încât ulterior să vă poată furniza reclame personalizate.

 

Aceste module cookie sunt setate pentru a construi un profil al intereselor dvs. și pentru a vă afișa reclame și mesaje publicitare relevante pe alte site-uri web. Acestea funcționează prin identificarea browserului și a dispozitivului dvs.

 

Consimțământul tău la prelucrare

Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR

Formular de tip „Creează un cont” (opțional)

  • Nume și prenume; 
  • Adresa de e-mail;
  • Nume utilizator cont;
  • Parolă;

 

Pentru a forma un cont de client astfel încât:

  • să ai acces de oriunde la resursele disponibile în cont.;
  • să comanzi produsele dorite folosind datele unei comenzi anterioare. 
  • Să beneficiezi de facilități suplimentare, cum ar fi notificările cu privire la produse plasate în coș și uitate, notificări privind promoțiile/campaniile care vizează produse de care sunteți interesat sau posibilitatea de a memora o listă de produse preferate.

Consimțământul tău la prelucrare

Art. 6 alin. 1 lit. a)  GDPR atât pentru cont, cât și pentru comunicare de opțiuni adiacente contului.

Formular de transmitere comandă (ai opțiunea de a-ți face un cont sau nu)

 

  • Nume și prenume; 
  • Adresa de e-mail;
  • Număr de telefon;
  • Adresă livrare;
  • Adresă facturare;
  • Modalitatea de plată;
  • Informații despre plată, inclusiv suma de plată și contul bancar;
  • Denumirea produselor comandate și toate detaliile în legătură cu alte acestea;
  • Alte informații puse la dispoziție de către client;

Pentru a putea încheia cu tine un contract la vânzare produse la distanță, pentru a-ți livra acele produse prin intermediul curierilor cu care colaborăm, pentru a-ți emite factura, pentru a-ți verifica prelucra plata. 

 

 

Pentru a emite factura fiscală și pentru a putea gestiona plățile tale. Plata se poate efectua și electronic astfel încât ne sunt necesare datele privitoare la contul bancar și unitatea bancară deținătoare.

 

Datele sunt necesare dată fiind obligația legală a identifica persoana cu care se va incheia contractul la distanță - art. 6 alin. (1) lit. c) GDPR, dar și pentru a putea încheia contractul– art. 6 alin. (1) lit. b) GDPR, și executa obligațiile care ne revin (procesare comandă și livrare).

 

Obligație contractuală – art. 6 alin. (1) lit. b) GDPR și obligație legală conform  art. 6 alin. (1) lit. c) GDPR și legislației fiscale și contabile.

Formular / checkbox de participare la campanii sau promoții

  • Nume și prenume;
  • Adresă de e-mail;
  • Alte date necesare care vor fi specificate cu ocazia acelei campanii prin regulamentul campaniei;

Pentru a participa la campanie.

 

Consimțământul tău la prelucrare

Art. 6 alin. 1 lit. a)  GDPR

 

4. Cum colectăm datele tale? 

Utilizăm metode diferite pentru a colecta datele de la tine, inclusiv prin: 

4.1. Interacțiune directă 

4.2. atunci când te înregistrezi pe website;

4.3. atunci când te programezi pentru unul din serviciile noastre de înfrumusețarea prestate în saloanele Abbate;

4.4. atunci când plasezi o comandă ca user înregistrat sau vizitator (cand introduci datele obligatorii necesare livrării produselor);

4.5. când te abonezi la newsletterul Abbate Shop;

4.6. atunci când ne contactezi și soliciți un răspuns ori ne trimiți comentarii sau opiniile tale în legătură cu produsele;

4.7. atunci când interacționezi în mod direct cu noi la sediu când vii să ridici produsele;

În acest sens este foarte important ca la finalizarea sesiunii de navigare să te deloghezi, mai ales dacă sunt alte persoane care folosesc computerul sau device-ul tău mobil. În caz contrar, orice persoană cu acces la device-urile tale va putea avea acces la informațiile pe care ni le-ai furnizat.

5. Tehnologii automate

În urma acceptului tău de a folosi modulele cookie funcționale și/sau cele de analiză, urmărim modul în care interacționezi cu platforma, ce pagini urmărești. Pentru mai multe detalii, consultă Politica de Cookies.

De asemenea, arătăm faptul că pe website avem instalat un pixel Facebook și un pixel Instagram, adică o bucată de cod Java creată de Facebook Inc care deține cele două platforme de socializate, cod plasat în codul-sursă al site-ului, în scopul optimizării website-ului și pentru analizarea comportamentului utilizatorilor website-ului în scopul:

  • identificărea conversiilor de pe site care provin direct din campaniile publicitare pe Facebook/Instagram;
  • crearea de campanii de remarketing – crearea unei baze de date cu clienții care au accesat site-ul;
  • monitorizarea acțiunilor - cercetarea comportamentelor specifice de pe site, inclusiv: achiziția, înregistrarea, adăugarea de produse în coș, accesarea secțiunii de contact, căutarea de produse etc.
  • crearea unor audiențe personalizate pe baza datelor obținute de pe un site web.

Mai multe informații despre Facebook pixel puteți găsi aici: https://www.facebook.com/business/learn/facebook-ads-pixel.

6. Cât timp păstrăm datele date? 

Ținând cont că majoritatea datelor sunt prelucrate pe baza consimțământului tău, prelucrăm aceste date cât timp tu îți dai acceptul să le prelucrăm.

Dacă soliciți să îți ștergem contul sau să nu mai fii abonat la newsletter-ul nostru, vom păstra date anonime astfel încât să ne permită să ne conformăm solicitării tale. Când îți anonimizăm sau ștergem datele, ne vom asigura că nu mai este posibilă identificarea ta.

În schimb, în privința datelor în legătură cu comenzile tale pe acestea le vom păstra pentru o perioadă de 3 ani de la momentul expirării perioadei tale de retragere din contract, astfel încât să putem dovedi modul în care ne-am îndeplinit atât raporturile contractuale, cât și obligațiile legale ca vânzători de produse la distanță. 

În privința plăților efecutate, datele tale vor fi prelucrate pentru o perioadă de 5 ani de la momentul încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite eventuale facturi unde sunt specificate datele tale.

În privința programărilor online, datele tale vor fi prelucrate pentru o perioadă de 3 ani calculată de la momentul efectuării anulării programării sau de la momentul prestării serviciului de înfrumusețare.

Orice alte date cu caracter personal vor fi șterse, în principiu, în 6 luni de la ștergerea contului tău de utilizator sau de la colectarea lor prin intermediul website-ului, cu excepția datelor în privința cărora avem o obligație legală de păstrare sau dacă este necesar pentru motive de securitate, prevenirea fraudei, litigii sau abuzuri. 

Odată ce ne vei cere să îți ștergem contul, nu vei mai putea accesa nici contul tău de pe website, nici informațiile salvate pe baza acestuia. Chiar dacă contul tau va fi șters, există posibilitatea să păstrăm anumite informații doar în scopul de a răspunde eventualelor solicitări de orice natura pe care le-ai putea avea în viitor și de a dovedi momentul la care ne-am conformat cererii tale de ștergere a contului.

7. Cu cine partajăm datele tale? 

Nu vindem datele tale terților în scopuri de marketing sau profilare. 

Transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii din cadrul grupului Abbate, toate aflate pe teritoriul României. Acest transfer se face în limitele legislației aplicabile, pentru interesele legitime ale Abbate, în vederea facilitării cooperării, comunicării interne și administrării sarcinilor împreună cu alte societăți din cadrul grupului Abbate.

Totodată partajăm o serie de date cu: 

7.1. Furnizorul de servicii IT;

7.2. Furnizorul de servicii de e-mail marketing, în cazul serviciilor de newsletter – Mail Chimp – strict în scopul transmiterii newsletterurilor;

7.3. Furnizorul de servicii de contabilitate, pentru înregistrarea plăților efectuate de către tine – strict pentru gestionarea plăților;

7.4. Furnizorul de servicii de analiză – Google Inc pentru Google Analytics;

7.5. Furnizor de servicii publicitate – Facebook Inc; Google Inc pentru Google Adwords;

7.6. Firmele de curierat cu care colaborăm – strict pentru livrarea bunurilor;

7.7. Operator call center – strict pentru aspecte legate de informații privitoare la produse, comenzi, campanii;

7.8. Procesatorii de plăți și bănci – pentru procesarea plăților online dacă ai făcut plata online;

7.9. Agenții de marketing și publicitate - organizarea campaniilor și desemnarea câștigătorilor și acordarea premiilor;

7.10. Agenții de turism – dacă oferim premii constând în pachete turistice;

 

În cazul unor deficiențe ale website-ului ori neînțelegeri în raporturile dintre noi, datele tale pot fi partajate și către:

1. Specialiștii care realizează mentenanța website-ului pentru remedierea erorii sau identificarea problemei;

2. Avocați, executori judecătorești, instanțe de judecată, în cazul unui conflict, fraude informatice, conflict cu privire la prelucrarea datelor;

8. Sunt transferate datele mele înafara Spațiului Economic European?

Nu realizăm transferuri de date înafara SEE, cu următoarele excepții tranferurilor de date către companii din Statele Unite ale Americii în următoarele situații:

8.1. dacă îți dai acordul pentru modulul cookie de analiză, partajăm date cu Google Inc, furnizorul serviciului de analiză. Pentru mai multe informații accesați Politica de cookie.;

8.2. dacă îți dai acordul pentru transmiterea de newsletter, partajăm date cu  furnizorul serviciului de e-mail marketing, Mailchimp;

8.3. dacă îți dai acordul pentru modul de cookie de reclamă, partajăm date cu Facebook Inc, furnizor servicii reclame prin platformele Facebook și Instagram.

 

9. Cum asigurăm siguranța datelor tale? 

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală a datelor tale cu caracter personal, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea acestora. Deși ce sperăm că nu se va întâmpla niciodată, avem proceduri de rezolvare a oricărei încălcări suspectate a securității datelor cu caracter personal și te vom informa pe tine și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o astfel de încălcare în cazul în care suntem obligați să facem acest lucru. 

În ciuda măsurilor noastre de precauție, nicio transmisie de date pe internet nu poate fi garantată ca fiind 100% sigură. Deci, în timp ce ne străduim să îți protejăm datele personale, nu putem garanta securitatea oricăror informații pe care ni le dezvălui și îți atragem atenția că faci acest lucru pe propriul tău risc.

10. Ce poți face dacă nu dorești să colectăm date despre tine? 

Dacă nu dorești să colectăm informații despre tine în timp ce navighezi pe website-ul nostru, va trebui fie să lași nebifată caseta corespunzătoare cookie-urilor funcționale și/sau de analiză, fie să configurezi browser-ul să te anunțe atunci când primești un modul cookie, apoi să alegi să-l refuzi. 

Dacă nu dorești să avem detalii personale despre tine cel mai bine este să nu ni le furnizezi (de ex. să nu îți creezi cont, să nu ne adresezi întrebări/sugestii, să nu te abonezi la newsletter).

11. Prelucrarea bazată pe consimțământul tău

În cazul prelucrărilor bazate pe consimțământul tău arătăm că de la momentul la care ți-ai retras consimțământul nu vom mai face prelucrări bazate pe consimțământul tău.

De ex. dacă anterior ai acceptat să îți utilizăm datele pentru primirea de știri sau participarea la concursuri și te-ai razgandit, poti trimite un e-mail la adresa contact@abbate.ro sau dataprotection@abbate.ro. Dacă te-ai abonat la newsletterul nostru și nu mai dorești să mai primești informații de la noi, te poti oricând dezabona.

12. Prelucrarea bazată pe o obligație contractuală și/sau legală

Pentru a-ți vinde produsele noastre în mod necesar, din punct de vedere al încheierii și executării unui contract, această activitate implică o prelucrare de date fără de care nu poți beneficia de produsele noastre.

13. Crearea de profiluri

Arătăm că nu creăm profiluri pe baza datelor date. 

În privința cercetării științifice de ordin arătăm faptul că dosarul tău în scop de cercetare va fi anonimizat. În plus, atât imaginea ta, cât și vocea ta vor fi blurate, respectiv distorsionate, astfel încât să se realizeze o conexiune între tine și imagine, respectiv voce. Această cercetare se realizează în baza consimțământului tău explicit și distinct față de celelalte tipuri de prelucrare.

14. Cum prelucrăm datele personale ale copiilor?

Noi prelucrăm date cu caracter personal ale copiilor peste 16 ani în acord cu cerințele Regulamentului. Nu încheiem contracte cu copii sub vârsta de 16 ani.

15. De ce drepturi beneficiez în legătură cu datele mele cu caracter personal? 

În conformitate cu legislația privind protecția datelor, ai anumite drepturi asupra datelor tale cu caracter personal. 

Dacă dorești să îți exerciți oricare dintre aceste drepturi, te rugăm să ne contactezi la dataprotection@abbate.ro

Vom răspunde cererilor tale legitime în termen de 20 zile lucrătoare. În cazul în care cererea ta are nevoie de mai mult timp pentru răspuns (de pildă, din pricina complexității sau pentru că am primit un număr mare de cereri), te vom informa și îți vom explica cauza, furnizând un nou termen care nu poate fi mai mare de 30 zile lucrătoare de la momentul trimiterii solicitării tale inițiale. 

Nu va trebui să plătești o taxă pentru a-ți accesa datele personale; cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă dacă solicitarea ta este în mod vădit nefondată ori repetitivă (de ex. ne trimiți zilnic/săptămânal cereri). 

În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea ta în aceste circumstanțe. Precizăm faptul că nu putem onora (vom respinge) orice cereri bazate pe dreptul la transferul datelor cu caracter personal, neputând face transferul datelor la un alt furnizor de servicii (nu există la acest moment un furnizor concurent de servicii pe piață).

a. Dreptul de acces 

Ai dreptul de acces la datele tale pe baza unei cereri de acces. Aceasta îți permite să primești o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre tine. 

 

b. Dreptul la rectificare 

Poți solicita să corectăm datele cu caracter personal incomplete sau inexacte pe care le deținem despre tine. 

 

c. Dreptul la ștergerea datelor 

Dacă ți-ai făcut un cont la noi ai dreptul să ne ceri ștergerea datelor tale din baza noastră de date. 

 

d. Dreptul la retragerea consimțământului 

În cazurile în care ți-am cerut consimțământul, poți să îți retragi consimțământul în orice moment (cerere închidere cont, dezabonare de la newsletter, ștergere comentarii). Ai în vedere că retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. Totodată, trebuie să ții seama și de faptul că vom avea în continuare dreptul de a procesa datele tale personale dacă avem un alt temei legitim (altul decât consimțământul) pentru a face acest lucru. 

 

e. Dreptul la opoziție și dreptul la restricționarea prelucrării 

În cazul în care prelucrăm datele tale în condiții de interes legitim, atunci poți să te opui față de această prelucrare sau să soliciți ca prelucrarea să fie restricționată, dacă există vreo situație specială care te face să te opui prelucrării bazate pe acest temei, dacă crezi că îți încalcă drepturile și libertățile tale fundamentale. Reține că pot exista circumstanțe în care deși te opui sau ne ceri să restricționăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal, suntem obligați din punct de vedere legal sau avem dreptul să continuăm să prelucrăm datele tale și/sau să refuzăm solicitarea ta. În unele cazuri, putem demonstra că avem un motiv legitim pentru a-ți prelucra informațiile care prevalează drepturilor și libertăților tale. 

 

f. Dreptul de a depune o plângere 

Ne angajăm să colaborăm cu tine pentru a obține o soluționare corectă și amiabilă a oricăror plângeri sau solicitări privind confidențialitatea datelor. De asemenea, ai dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor, care poate fi contactată la: 

 

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

Adresa: bd. G-ral. Gheorghe Magheru 28-30., Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania 

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro  

Tel: +40.318.059.211; +40.318.059.212 

Fax: +40.318.059.602 

Web: http://www.dataprotection.ro/

 

16. Schimbări ale Politicii

 

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment, pentru a ține cont de schimbări legislative și pentru a o aduce la zi cu orice modificări apar pe platformă sau asupra modului în care prelucrăm datele oferite.

 

Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după afișarea pe website.

 

Prezenta politică a fost încărcată în 23.10.2020.

Articole de Blog
Saloane Abbate

24 ANI DE EXPERIENTA

 

8 SALOANE DE INFRUMUSETARE

 

Afla mai multe…

Abonare newsletter