Bine ati venit! Have a nice shopping!
Beauty Salon & Shop
0

Categorii

Prima pagina Formular sesizare/reclamatie

Formular sesizare/reclamatie

 

RECLAMAȚIE

Dacă ai orice reclamații privind produsele comandate pe abbate.ro sau  privind serviciile din cadrul saloanelor Abbate, te rugăm să folosești formularul de mai jos. Vom rezolva problema fără întârziere și spre satisfacția dumneavoastră. Este și în interesul nostru să rezolvăm totul cât mai repede posibil, deci nu trebuie să vă temeți că veți aștepta mai mult decât este necesar.

 

Vă vom informa în scris despre cursul reclamației, în special despre acceptarea, procesarea sau respingerea acesteia, prin e-mail sau prin SMS. De asemenea, vă putem contacta prin telefon.

Fiecare reclamație este soluționată fără întârziere. De regulă, soluționarea reclamației, inclusiv eliminarea defectului, nu durează mai mult de 30 de zile. În caz contrar, aveți dreptul să vă retrageți din contractul de cumpărare. Pentru a respecta acest termen, este esențial să ne acordați asistența necesară.

Contacte

Răspundem cu plăcere oricăror întrebări pe care le-ați avea în legătură cu reclamația, dacă ne contactați la e-mailul office@abbate.ro.

Cod de securitate
Articole de Blog
Saloane Abbate

24 ANI DE EXPERIENTA

 

8 SALOANE DE INFRUMUSETARE

 

Afla mai multe…

 

Abonare newsletter
Produse Noi