Bine ati venit! Have a nice shopping!
Beauty Salon & Shop
0

Categorii

Prima pagina Ingrijire corp

Ingrijire corp

O silueta sculpată vara aceasta: Descoperiți beneficiile remarcabile ale tehnologiei de radiofrecvență

O silueta sculpată vara aceasta: Descoperiți beneficiile remarcabile ale tehnologiei de radiofrecvență

 În căutarea unei siluete sculptate și a unui aspect fizic impecabil, oamenii au încercat de-a lungul timpului o multitudine de metode și tehnologii. Printre acestea, tehnologia de radiofrecvență a câștigat în popularitate datorită beneficiilor sale remarcabile. Această tehnologie inovatoare oferă rezultate optime în tratarea celulitei, reducerea centimetrilor și a grasimilor localizate și obținerea unei pielii netede și ferme.

 

Acest articol va explora în detaliu cum funcționează tehnologia de radiofrecvență, beneficiile sale pentru sculptarea corpului, zonele comune de tratament, precum și faptul că poate fi combinată cu alte tratamente pentru rezultate îmbunătățite.

Citește în continuare →
Strategii eficiente de slăbire: 7 pași ca să obții rezultate durabile

Strategii eficiente de slăbire: 7 pași ca să obții rezultate durabile

În călătoria către o siluetă mai tonifiată și sănătoasă, alegerea unor strategii de slăbire eficiente este esențială pentru obținerea unor rezultate durabile. La Abbate Corpo, ne dorim să vă ghidăm prin această călătorie și să vă oferim instrumentele necesare pentru a vă atinge obiectivele de remodelare corporală. Iată câteva strategii cheie pe care le puteți integra în rutina voastră pentru a vă transforma corpul într-un mod sustenabil.

 

  1. Stabilirea unor obiective realiste de pierdere în greutate

Unul dintre primii pași pentru a obține o pierdere în greutate sustenabilă este stabilirea unor obiective realiste. Este important să aveți o înțelegere clară a ceea ce doriți să obțineți și să stabiliți obiective care sunt realizabile și durabile. Stabilirea unor obiective nerealiste poate duce la frustrare și dezamăgire, ceea ce face mai greu să rămâneți motivat și angajat în călătoria dvs. de pierdere în greutate.

 

Citește în continuare →
Descoperă secretele epilarii sigure cu laser, chiar și pe timp de vară!

Descoperă secretele epilarii sigure cu laser, chiar și pe timp de vară!

Epilare definitiva laser varaE timpul să te bucuri de soare, să îți pui în valoare pielea catifelată și să uiți pentru totdeauna de grija părului nedorit. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, laserul dioda ofera acum posibilitatea de a incepe sau a continua tratamentul de îndepartare a părului nedorit, inclusiv pe timpul verii, chiar și pe o piele bronzată.

 

Pregătirea corectă pentru epilarea cu laser diodă

Un pas important în asigurarea unei experiențe de epilare cu laser diodă eficientă și confortabilă constă în pregătirea corespunzătoare a pielii tale. Iată câteva sfaturi esențiale pentru a obține rezultate optime:

Citește în continuare →
Epilarea definitiva – Avantajele epilarii cu laser dioda

Epilarea definitiva – Avantajele epilarii cu laser dioda

Laserul dioda este o tehnologie utilizata in diverse domenii, precum chirurgie, medicina estetica, tehnologie dentara, care a devenit foarte populara in domeniul epilarii definitive. Datorita capacitatii sale de a penetra adanc in piele si de a absorbi selectiv melanina din foliculii de par, laserul dioda poate reduce in mod semnificativ cresterea parului si poate oferi rezultate de lunga durata.

 

Laserul dioda emite intr-un spectru specific de lungimi de unda, iar in cazul epilarii definitive, se utilizeaza, de obicei, dioda cu lungimi de unda intre 800 nm si 810 nm. Aceasta lungime de unda este absorbita eficient de pigmentul parului (melanina), ceea ce permite energia laserului sa fie concentrata in foliculii de par, distrugandu-i selectiv si inhiband cresterea ulterioara a parului.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»
Articole de Blog
Saloane Abbate

24 ANI DE EXPERIENTA

 

8 SALOANE DE INFRUMUSETARE

 

Afla mai multe…

 

Abonare newsletter
Produse Noi