Bine ati venit! Have a nice shopping!
Beauty Salon & Shop
0

Categorii

Prima pagina Ingrijire corp

Ingrijire corp

Descoperă secretele epilarii sigure cu laser, chiar și pe timp de vară!

Descoperă secretele epilarii sigure cu laser, chiar și pe timp de vară!

Epilare definitiva laser varaE timpul să te bucuri de soare, să îți pui în valoare pielea catifelată și să uiți pentru totdeauna de grija părului nedorit. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, laserul dioda ofera acum posibilitatea de a incepe sau a continua tratamentul de îndepartare a părului nedorit, inclusiv pe timpul verii, chiar și pe o piele bronzată.

 

Pregătirea corectă pentru epilarea cu laser diodă

Un pas important în asigurarea unei experiențe de epilare cu laser diodă eficientă și confortabilă constă în pregătirea corespunzătoare a pielii tale. Iată câteva sfaturi esențiale pentru a obține rezultate optime:

Citește în continuare →
Epilarea definitiva – Avantajele epilarii cu laser dioda

Epilarea definitiva – Avantajele epilarii cu laser dioda

Laserul dioda este o tehnologie utilizata in diverse domenii, precum chirurgie, medicina estetica, tehnologie dentara, care a devenit foarte populara in domeniul epilarii definitive. Datorita capacitatii sale de a penetra adanc in piele si de a absorbi selectiv melanina din foliculii de par, laserul dioda poate reduce in mod semnificativ cresterea parului si poate oferi rezultate de lunga durata.

 

Laserul dioda emite intr-un spectru specific de lungimi de unda, iar in cazul epilarii definitive, se utilizeaza, de obicei, dioda cu lungimi de unda intre 800 nm si 810 nm. Aceasta lungime de unda este absorbita eficient de pigmentul parului (melanina), ceea ce permite energia laserului sa fie concentrata in foliculii de par, distrugandu-i selectiv si inhiband cresterea ulterioara a parului.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»
Articole de Blog
Saloane Abbate

24 ANI DE EXPERIENTA

 

8 SALOANE DE INFRUMUSETARE

 

Afla mai multe…

 

Abonare newsletter