Bine ati venit! Have a nice shopping!
Beauty Salon & Shop
0

Categorii

Vezi toate articolele

5 Pași esențiali pentru un ten strălucitor vara aceasta

5 Pași esențiali pentru un ten strălucitor vara aceasta

Pregătirea Tenului pentru Vara: Sfaturi și Tratamente Eficiente

 

Vara este anotimpul în care pielea noastră este expusă la soare intens, temperaturi ridicate și umiditate crescută. Pentru a ne menține tenul sănătos și strălucitor, este esențial să adoptăm o rutină de îngrijire adecvată. În acest articol, vom explora câteva sfaturi utile pentru pregătirea tenului pentru vara, precum și tratamentele faciale recomandate pentru a ne feri de pericolele verii.

 

1. Hidratarea este cheia

Primul pas în pregătirea tenului pentru vara este hidratarea corespunzătoare. Căldura și soarele pot duce la deshidratarea pielii, făcând-o să pară ternă și lipsită de viață. Este esențial să folosim creme hidratante lejere, care să nu încarce tenul, dar care să ofere hidratarea necesară. Produsele pe bază de acid hialuronic sunt ideale pentru a menține pielea hidratată pe tot parcursul zilei.

 

2. Protecția solară - O prioritate absolută

Aplicarea zilnică a unui produs cu factor de protecție solară (SPF) este obligatorie. Expunerea prelungită la soare fără protecție adecvată poate duce la îmbătrânirea prematură a pielii și crește riscul de cancer de piele. Recomandăm folosirea unui SPF de cel puțin 30 și reaplicarea acestuia la fiecare două ore, mai ales dacă petreceți mult timp în aer liber.

 

 

3. Curățarea corectă a tenului

Curățarea corectă a tenului este esențială pentru a îndepărta transpirația, excesul de sebum și impuritățile acumulate pe parcursul zilei. Utilizați un gel de curățare blând, potrivit tipului dumneavoastră de piele, pentru a preveni deshidratarea și iritarea.

 

Tratamente Faciale Recomandate

 

Pentru un ten impecabil în sezonul estival, tratamentele faciale profesionale sunt de mare ajutor. La Abbate Salon, recomandăm o serie de tratamente eficiente, printre care cele de la Guinot, precum și alte proceduri avansate:

 

Tratamentele Guinot: Guinot oferă o gamă largă de tratamente personalizate pentru diverse nevoi ale pielii. Tratamentul Hydradermie, de exemplu, este excelent pentru hidratarea profundă și revigorarea tenului obosit.

 

Peeling: Procedurile de peeling chimic ajută la îndepărtarea celulelor moarte și la regenerarea pielii, oferindu-i un aspect proaspăt și luminos.

 

Mezoterapie: Această tehnică non-invazivă implică micro-injecții cu vitamine, minerale și acid hialuronic, contribuind la revitalizarea și întinerirea tenului. Procedura trebuie realizata inante de venirea verii sau, cu o sporit atentie protectiei solare.

 

Microdermabraziune: Un tratament eficient pentru exfolierea blândă a pielii, stimulând regenerarea celulară și îmbunătățind textura și tonusul pielii.

 

4. Alimentația și Hidratarea Internă

Nu uitați de importanța alimentației și hidratării interne. Consumați suficientă apă și includeți în dieta dumneavoastră fructe și legume bogate în antioxidanți, vitamine și minerale. Acestea contribuie la sănătatea și aspectul pielii.

 

 

5. Evitarea Expunerii Directe la Soare

În orele de vârf ale zilei, între 10:00 și 16:00, încercați să evitați expunerea directă la soare. Purtați pălării cu boruri largi și ochelari de soare pentru a proteja fața și ochii de razele UV nocive.

 

Tinand cond de aceste sfaturi și actionand cu tratamententele adecvate, vă veți putea bucura de un ten sănătos și radiant pe tot parcursul verii.

Vizitați-ne la Abbate Salon pentru a descoperi tratamentele noastre faciale de top și pentru a beneficia de consultanță personalizată în îngrijirea pielii.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Articole de Blog
Saloane Abbate

24 ANI DE EXPERIENTA

 

8 SALOANE DE INFRUMUSETARE

 

Afla mai multe…

 

Abonare newsletter
Produse Noi