Bine ati venit! Have a nice shopping!
Beauty Salon & Shop
0

Categorii

Vezi toate articolele

Abbate Salon aniversează 25 de ani! Un sfert de veac de frumusețe!

Abbate Salon aniversează 25 de ani! Un sfert de veac de frumusețe!

 

 

Anul acesta marchează o aniversare deosebită pentru Abbate Salon. Suntem bucuroși și entuziasmați să celebram 25 de ani de existență și evoluție în industria frumuseții din România! Înființat în anul 1998, în București, ca o mică afacere de familie, Abbate s-a devoltat treptat, făcând din parcursul său de un sfert de secol, un elogiu adus frumuseții și oamenilor care cred în ea. Astăzi, Abbate Salon este un lanț de 8 saloane de înfrumusețare din București, cu o echipă de peste 250 de colegi si cu zeci de mii de clienți care ne-au făcut onorea de a apela la serviciile noastre.

 

 

 

Focusul pe client – propulsorul businessului Abbate

 

Pe o piață în care concurenta este acerbă, iar succesul este efemer, ceea ce ne-a ridicat și ne-a menținut timp de 25 de ani a fost focusul pe dorințele și satisfacția clientului. Într-un timp atât de îndelungat, desigur că cerințele și așteptările clienților s-au schimbat considerabil. Provocarea de a le răspunde mereu afirmativ ne-a condus către inovație permanentă, investiția în produse și echipamente avansate și actualizarea continuă a paletei de servicii oferite.

 

Astfel, pe lângă serviciile clasice de coafor, manichiura, frizerie și cosmetică, Abbate Salon a introdus, în timp, serviciile de epilare definitivă cu laserul dioda, tratamente faciale eficiente, precum mezoterapia cu MessoPen sau tratamentele patentate Guinot, micropigmentarea, laminarea genelor și a sprâncenelor și numeroase tratamente avansate pentru îngrijirea părului, precum cele cu botox sau keratină braziliană. În anul 2022 am lansat și primul salon Abbate de remodelare corporală – Abbate Corpo, precum și magazinul online de pe site-ul nostru, www.abbate.ro. Feedback-ul și satisfacția clienților noștri sunt mereu o prioritate pentru noi, iar acest lucru ne motivează să căutăm mereu modalități de a ne îmbunătăți serviciile și de a depăși așteptările.

 

 

Oamenii din spatele succesului Abbate Salon

 

Nu am putea sărbători 25 de ani de succes fără clienții noștri fideli, care ne-au susținut de-a lungul timpului. Fiecare client este o parte importantă a familiei Abbate Salon și ne bucurăm să îi avem alături de noi. Ne mândrim cu faptul că avem o relație puternică cu clienții noștri și suntem recunoscători pentru fiecare client care a trecut pragul salonelor noastre. Pentru a-i răsplăti, am creat un program de loialitate ce oferă beneficii exclusive pentru clienții noștri fideli – Abbate Membru Club.

 

Dacă, în acești 25 de ani, Abbate Salon a reușit să devină si să rămână un nume de încredere și respectat în industria frumuseții, acest lucru se datorează și oamenilor extraordinari care s-au alaturat echipei noastre. Fiecare dintre ei aduce cu sine experiență, talent, creativitate și pasiune pentru frumusețe, contribuind la succesul Abbate. “Suntem recunoscători pentru eforturile lor și ne străduim să le oferim un mediu de lucru stimulant și susținător. Suntem mândri să lucrăm alături de oameni atât de talentați și dedicați. Împreună, lucrăm pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii și pentru a face din experiența în salonul nostru una memorabilă.” declară Ana-Maria Anghel, Director Executiv Abbate Salon.

 

 

Realizări și planuri de viitor

De-a lungul timpului, Abbate Salon a primit numeroase premii și recunoașteri în industrie, ceea ce dovedește dedicarea noastră pentru excelență și profesionalism. Suntem mândri de evoluția noastră în domeniul frumuseții și suntem recunoscători pentru toți cei care ne-au sprijinit pe parcursul acestei călătorii.

În continuare, ne așteaptă noi provocări și oportunități și suntem nerăbdători să vedem ce va aduce viitorul. Suntem determinați să continuăm să oferim cele mai bune servicii și produse și să fim o forță motrice în industria frumuseții. Ce știm cu siguranță este că vom continua să ne dezvoltăm în jurul acelorași valori care ne-au condus în acești 25 de ani: respectul, responsabilitatea și perseverența.

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Articole de Blog
Saloane Abbate

24 ANI DE EXPERIENTA

 

8 SALOANE DE INFRUMUSETARE

 

Afla mai multe…

 

Abonare newsletter
Produse Noi