Bine ati venit! Have a nice shopping!
Beauty Salon & Shop
0

Categorii

Vezi toate articolele

Transformă-ți tenul cu mezoterapia cu microace - Messo.Pen

Transformă-ți tenul cu mezoterapia cu microace - Messo.Pen

Transformă-ți tenul cu Messo.Pen mezoterapia cu microace

 

În căutarea unui ten frumos și sănătos, multe persoane apelează la diverse tratamente faciale. Unul dintre cele mai eficiente și inovatoare tratamente este mezoterapia facială cu Messo.Pen și fiole mezoceutice BCN. Această combinație oferă rezultate remarcabile în rejuvenarea și îmbunătățirea aspectului pielii.

 

Cuprins:

 

Beneficiile tratamentului facial mezoterapie cu Messo.Pen și fiole mezoceutice BCN

Fiolele BCN disponibile și beneficiile lor

Rezultate- Beneficii multiple pentru piele

 

Messo.Pen este un sistem avansat automat de penetrare transdermică cu microace de mare viteză. Prin intermediul acelor sterile, individuale pentru fiecare pacient și sedință de tratament, Messo.Pen acționează atât mecanic, cât și prin introducerea ingredientelor active direct în straturile profunde ale pielii. Aceasta înseamnă că substanțele benefice ajung în zonele în care sunt cel mai necesare, având un efect puternic de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină.

 

Beneficiile tratamentului facial mezoterapie cu Messo.Pen și fiole mezoceutice BCN

Unul dintre avantajele majore ale tratamentului facial mezoterapie cu Messo.Pen este că poate înlocui cu succes interventiile estetice injectabile. Astfel, persoanele care doresc să evite procedurile invazive, pot beneficia de rezultate similare prin intermediul acestei terapii non-invazive.

 

Pentru a obține cele mai bune rezultate, se utilizează fiole mezoceutice BCN, un brand de succes apreciat pe plan internațional pentru soluțiile profesionale și dovedite clinic. Fiolele BCN sunt disponibile într-o varietate de compoziții, fiecare având beneficii specifice pentru piele.

 

Iată câteva dintre fiolele BCN disponibile și beneficiile lor:

 

Argilerina - Solutie antirid, cu efect de botox: ajută la reducerea ridurilor și la obținerea unui aspect mai tânăr și mai ferm al pielii.

 

Asian Centella - Solutie regenerativă, ce refacere fibrele de colagen: contribuie la regenerarea și întinerirea pielii, redându-i elasticitatea și fermitatea.

 

Biotin - Solutie nutritivă, pentru regenerare celulară: hrănește și stimulează procesul de regenerare celulară, ajutând la menținerea unui ten sănătos și strălucitor.

 

Dexpantenol - Solutie nutritivă intens hidratantă: hidratează în profunzime pielea, redându-i aspectul sănătos și radiant.

 

DMAE - Solutie pentru fermitate: ajută la tonifierea și întărirea pielii, reducând aspectul pielii laxe și flască.

 

Acid glicolic - Solutie pentru îmbunătățire și luminozitate: exfoliază și revitalizează pielea, reducând petele pigmentare și uniformizând tonul pielii.

 

Acid hialuronic 0.8% și 2% - Solutii anti-aging: hidratează și tonifiază pielea, reducând ridurile și liniile fine.

 

BCN EQ10 - Cocktail pentru reconstrucție: conține colagen, elastină și coenzima Q10, contribuind la refacerea și întinerirea pielii.

 

BCN REVITA + HA - Cocktail polirevitalizant: conține acid hialuronic, aminoacizi, minerale și vitamine, oferind pielii o hidratare și revitalizare intensă.

 

 

Tratamentul facial mezoterapie cu Messo.Pen și fiole mezoceutice BCN are multiple beneficii pentru piele:

 

  • Tonifiere, lifting și reintinerirea pielii: ajută la redobândirea fermității și strălucirii pielii, oferind un aspect mai tânăr și mai sănătos.
  • Ameliorarea ridurilor și tratamentul liniilor fine: substanțele active din fiolele BCN ajută la reducerea ridurilor și la estomparea liniilor fine.
  • Micșorarea porilor dilatați: tratamentul contribuie la reducerea dimensiunii porilor, oferind un aspect mai uniform și mai fin al pielii.
  • Tratarea cicatricilor postacneice: fiolele BCN pot ajuta la estomparea cicatricilor cauzate de acnee, contribuind la regenerarea pielii afectate.
  • Ameliorarea acneei: tratamentul facial mezoterapie cu Messo.Pen și fiole mezoceutice BCN poate ajuta la reducerea acneei și la îmbunătățirea aspectului general al pielii.

 

Durata unei ședințe de tratament este de aproximativ 25 de minute, iar de obicei se recomandă o serie de 3 - 6 ședințe, la un interval de 4 săptămâni.

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje și pentru a obține o piele frumoasă și sănătoasă, nu ezitați să încercați tratamentul facial mezoterapie cu Messo.Pen și fiole mezoceutice BCN. Rezultatele vor fi pe măsură, iar tenul dumneavoastră vă va mulțumi!

 

Dacă doriți sa aflați mai multe despre această terapie, vă invităm să citiți prezentarea de aici.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Articole de Blog
Saloane Abbate

24 ANI DE EXPERIENTA

 

8 SALOANE DE INFRUMUSETARE

 

Afla mai multe…

 

Abonare newsletter
Produse Noi