Bine ati venit! Have a nice shopping!
Beauty Salon & Shop
0

Categorii

Vezi toate articolele

Top 10 tendinte care se vor vedea pe unghiile noastre in 2023

Top 10 tendinte care se vor vedea pe unghiile noastre in 2023

Top 10 tendinte care se vor vedea pe unghiile noastre in 2023

 

Fie ca alegem sa urmam sau nu trendurile, noua, femeilor, ne place sa le cunoastem, sa fim la curent cu ce se intampla in jurul nostru in materie de moda, styling, in diferite domenii, cel putin pentru a avea surse de inspiratie sau pentru a alege ce ni se potriveste si ce nu.

 

Ca sa aflam ce aduce anul acesta nou in materie de unghii, ce lungimi, ce forme si ce culori se poarta, am stat de vorba cu doua dintre tehnicienele Abbate, ambele foarte pasionate de munca lor in ingrijirea si stilizarea unghiilor, dupa cum se poate vedea si din fotografiile pe care ni le-au oferit, pentru a ilustra acest articol. Iata, asadar, ce am aflat de la Alexandra si Madalina, colegele noastre din salonul Abbate din 13 Septembrie 222.

 

 

 

Trenduri in nail art pentru primavara – vara 2023

 

1. Culoarea anului – VIVA MAGENTA - este o culoare foarte bogata si puternica, ce nu va trece neobservata. Se poate purta in varianta uni sau in combinatie cu alte culori sau modele.

 

 

 

2. Unghiile scurte si patrate – sunt deja in trend de 2-3 ani, dar raman printre preferate. Ele sunt practice si mai usor de intretinut. Forma ovala, traditionala, se poarta si ea, in continuare.

 

3. Unghiile foarte lungi – pentru doamne si domnisoare mai indraznete, care afiseaza un stil mai extravagant. Formele in voga sunt migdala, ballerina sau chiar stiletto ascutit.

 

 

4. French Manicure reinventat. Modelul clasic de French Manicure a fost actualizat. In loc de traditionalul alb, se folosesc diferite culori, modele si forme. Unul dintre modelele complexe de French, foarte cerut in ultimul timp, este Baby Boomer, care propune o estompare usoara intre alb si baza de culoare baby pink. In 2023 vom vedea tot mai des si modelul French inversat, in care culoarea mai ichisa va fi aplicata la baza.

 

 

5. Unghiile Ombré: Unghiile Ombré exista de ceva vreme, dar sunt inca populare. Efectul de gradient este obtinut prin amestecarea a doua sau mai multe culori impreuna.

 

6. Modele in negativ (Negative Space Nails) - Aceasta tendinta se refera la incorporarea culorii naturale a unghiilor in designul acesteia. Se creeaza un joc intre transparenta si culoare, cu un efect de piesa statement.

 

 

 

7. Accente metalice - Populare intai in machiaj, accentele metalice au ajuns acum si pe unghii. Ele adauga o nota de glam oricarui look. Argintiu, bronz, chrome sunt asociate cu farmecul si bogatia, dar au si un aer futurist.

 

8. Stralucire - strasuri, sclipici , micro-perle, foita aurie sau argintie, toate vor fi prezente pe unghii in vara acesta!

 

 

 

9. Tonurile nude – au fost, sunt si vor ramane, cel putin in urmatorii 2 ani, in topul preferintelor clientelor noastre, pentru aspectul lor curat, natural, dar si pentru versatilitaea cu care pot fi integrate in orice stil.

 

10. Culori neobisnuite – Mai putin intalnite pe unghii pana de curand, verde, albastru, turcoaz, gri sau chiar galben sunt acum alese mai ales de clientele care vor sa afiseze un aer jovial.

 

 

Dupa cum vedem, trendurile anului 2023 au cate putin pentru fiecare. Mai ales in ceea ce priveste materialele, se vor folosi in continuare atat lacul clasic de unghii, precum si oja semipermanenta, gelul sau acrygelul. Daca aveti nevoie de sugestii si recomandari de la profesionisti, va asteptam in saloanele Abbate!

 

Daca doriti sa urmariti lucrarile colegelor noastre din saloanele Abbate, o puteti face dand Like si Fallow conturilor noastre de social media:

Facebook | Instagram | TikTok

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum
Articole de Blog
Saloane Abbate

24 ANI DE EXPERIENTA

 

8 SALOANE DE INFRUMUSETARE

 

Afla mai multe…

 

Abonare newsletter
Produse Noi